Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erzurum Merkezli Fetö/pdy Operasyonu: 75 Gözaltı Kararı

Erzurum merkezli yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Cumhuriyet Başsavcılığı’nca 75 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli imzasıyla internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada...

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2016 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2016 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erzurum merkezli yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Cumhuriyet Başsavcılığı’nca 75 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli imzasıyla internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada şöyle denildi:
“Erzurum ilinde faaliyet gösteren ve FETÖ/PDY’ye ait olup, bu yapıya finans sağladığı değerlendirilen U.N.Ö.E. A.Ş., A.Ö.E. A.Ş., H.Ö.E.Y. A.Ş. ve A.E. Ltd. Şti. yetkilileri ve yine bu şirketlere bağlı olarak faaliyet gösteren toplam 26 adet yurt yetkililerine yönelik yapılan soruşturma kapsamında elde edilen deliller neticesinde, 16 ili kapsayan operasyonda toplam 154 şüpheli hakkında işlem yapılmasına karar verilmiş olup, elde edilen delil durumuna göre bu şüphelilerden 75’i hakkında ’Nitelikli Dolandırıcılık, Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma ve Örgüte Finans Sağlamak’ suçları ile ilgili olarak gözaltı kararı verilmiştir. Konu hakkındaki soruşturma devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.