Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdemli’de iki ayrı ceset bulundu

Mersin’in Erdemli ilçesinde iki ayrı noktada 2 ceset bulundu.Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı eski sahil beldesi Kocahasanlı’da D-400 karayolu yakınlarındaki limon bahçesi içinde bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar,...

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2016 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2016 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin’in Erdemli ilçesinde iki ayrı noktada 2 ceset bulundu.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı eski sahil beldesi Kocahasanlı’da D-400 karayolu yakınlarındaki limon bahçesi içinde bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde hareketsiz yatan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri ise hayatını kaybeden kişinin 18 yaşındaki Necmettin Sabah olduğunu tespit etti. İncelemenin ardından gencin cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Öte yandan, ilçe sahilinde de bir erkek cesedi bulundu. Cesedin uzun süre denizde kaldığı anlaşılırken, cesedin akıntıya kapılarak gelmiş olabileceği üzerinde duruluyor. İsmi tespit edilemeyen sahsın cenazesi de incelemenin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için adli tıp kurumuna gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.