Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engellilerin Yerine Sınava Giren Altı Kişi Yakalandı

Muş’ta, ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS)’na usulsüz olarak sahte belge ile başkalarının yerine giren 5 kişi ve bu şahıslara organizatörlük yapan 1 şahıs yakalandı.Muş Valiliği, Engelli...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2016 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2016 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muş’ta, ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS)’na usulsüz olarak sahte belge ile başkalarının yerine giren 5 kişi ve bu şahıslara organizatörlük yapan 1 şahıs yakalandı.
Muş Valiliği, Engelli Kamu Personel Seçme Sınavında yapılan usulsüz olarak sahte belge düzenleyenlere yönelik yapılan operasyonla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Muş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince sahte belge ile başkalarının yerine sınava giren şahıslara yönelik çalışma yapıldığı" belirtilerek şöyle denildi: "Yapılan çalışma neticesinde; Muş Alparslan Üniversitesinde 24 Nisan 2016 günü ÖSYM tarafından gerçekleştirilen EKPSS’ye usulsüz olarak sahte belge ile başkalarının yerine sınava giren 5 kişi ve bu şahıslara organizatörlük yapan 1 şahıs yakalanarak adli makama sevk edilmiştir. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı kesintisiz mücadelemiz sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.