Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engelli asansörünü parçalayıp, idrarlarını yaptılar

Sakarya’nın Geyve ilçesinde Yüksek Hızlı Tren istasyonunda bulunan engelliler ve yaşlılar için yapılan asansör, bir grup genç tarafından parçalandı. Kendilerini görüntüleyen kamerayı kıran gençler, asansöre idrarlarını yaptı.Geyve...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2016 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2016 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sakarya’nın Geyve ilçesinde Yüksek Hızlı Tren istasyonunda bulunan engelliler ve yaşlılar için yapılan asansör, bir grup genç tarafından parçalandı. Kendilerini görüntüleyen kamerayı kıran gençler, asansöre idrarlarını yaptı.
Geyve ilçesinde bir grup genç, Alifuatpaşa tren istasyonundaki engelliler ve yaşlılar için yapılan asansörü ellerindeki sopalarla parçaladı. Kendilerini çeken kamerayı da kıran gençler, asansör içerisine idrarlarını yaptı. Kamera görüntülerinde asansöre binen gençlerin kamerayı kırması yer alıyor.
Görüntüleri sosyal medya hesabından ’Bu görüntüler bize yakışan görüntü değil arkadaşlar’ yazarak paylaşan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, daha önceden 3 defa uyarı yapıldığını ancak aynı şekilde hareket eden kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.
Başkan Kaya, “Dönem dönem, bilerek ya da bilmeyerek devlet mallarına kasıtlı zararlar verildiğini gördük. Sürekli bu hataları affedemeyeceğimizi kamuoyu ile paylaşmak istedik. Yetim hakkıdır, kamu malıdır. Tüm vatandaşlarımızın bu konu hakkında duyarlı olmasını talep ediyoruz” dedi.
Öte yandan, gençlerin asansöre yaklaşık 5 bin TL zarar verdiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.