Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Enflasyonla mücadeleye tam destek veren iş yerine silahlı saldırı

Bursa’nın inegol ilçesinde Enflasyon ile mücadeleye tam destek veren bir işyerine düzenlenen silahlı saldırıda işyerinin camları kırılırken, saldırıyı gerçekleştiren şahıs veya şahıslar kayıplara karıştı.Olay Bursa’nın İnegöl...

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2018 01:04
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2018 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Enflasyonla mücadeleye tam destek veren iş yerine silahlı saldırı

Bursa’nın inegol ilçesinde Enflasyon ile mücadeleye tam destek veren bir işyerine düzenlenen silahlı saldırıda işyerinin camları kırılırken, saldırıyı gerçekleştiren şahıs veya şahıslar kayıplara karıştı.

Olay Bursa’nın İnegöl İlçesi Cuma mahallesi Atatürk Bulvarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde Fatih Yıldırım’a ait olan Enflasyonla mücadeleye tam destek veren dönerci dükkanına silahlı saldırı düzenlendi. İşyerinin kapalı olduğu saatlerde yapılan silahlı saldırıda işyerinin camları kırılırken, saldırıyı gerçekleştiren şahıs veya şahıslar kaçarak kayıplara karıştı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. Ekipler silahlı saldırıyı düzenleyen şahsı veya şahısları tespit etmek için çevredeki güvenlik kameraları incelemeye aldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.