Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emniyet’ten Roman mahallesine operasyon

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Roman vatandaşların yoğunlukta yaşadığı Bağlık Mahallesi Kümeevler mevkiine operasyon düzenleyen İlçe Emniyet Müdürlüğü, 4 kişiyi gözaltına aldı. Mahallede belirlenen 8 adreste arama yapan polis,...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2016 19:39
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2016 19:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Roman vatandaşların yoğunlukta yaşadığı Bağlık Mahallesi Kümeevler mevkiine operasyon düzenleyen İlçe Emniyet Müdürlüğü, 4 kişiyi gözaltına aldı. Mahallede belirlenen 8 adreste arama yapan polis, bir yandan da önceki gün meydana gelen silahlı çatışmada hayatını kaybeden Yıldıray Destan’ın cenaze merasiminde taşkınlık çıkmaması amacıyla tedbir aldı.
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, Çorlu’dan gelen Çevik Kuvvet ekiplerinin de aralarında bulunduğu toplam 75 polisle Bağlık Mahallesi’ne bir operasyon daha yaptı. Operasyonda önceden belirlenen 8 ikamette geniş çaplı arama yapıldı. Evlerde yapılan aramalarda 4 kişi gözaltına alınırken, iki adresten de birer adet ruhsatsız silah ele geçirildi. Silahlara el koyan polis, 4 şüpheliyi de ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürdü.
Bir yandan tespit edilen adreslerde arama yapan polis, bir yandan da meydana gelen silahlı çatışmada hayatını kaybeden 8 çocuk babası Yıldıray Destan’ın (37) Türbedere Mezarlığı’ndaki cenaze merasiminde herhangi bir taşkınlık çıkmaması amacıyla geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. Operasyon sırasında İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve polisler, bölgede bulunan iki kahvehanede de GBT uygulaması gerçekleştirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.