Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emniyet’ten Kaymakam’a suikast girişimine ilişkin açıklama

Mardin’in Mazıdağı İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Belediyesi’ne “kayyum” olarak atanan Kaymakam Halit Benek’e yönelik suikast girişimiyle ilgili 1 teröristin öldürüldüğünü, 1 teröristin ise kaçtığını açıkladı.Mazıdağı...

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2016 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2016 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin’in Mazıdağı İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Belediyesi’ne “kayyum” olarak atanan Kaymakam Halit Benek’e yönelik suikast girişimiyle ilgili 1 teröristin öldürüldüğünü, 1 teröristin ise kaçtığını açıkladı.
Mazıdağı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “PKK/KCK terör örgütü mensuplarınca Mazıdağı İlçesi Belediye Başkanlığı’na kayyum olarak görevlendirilen Mazıdağı Kaymakamı’na yönelik suikast ve bombalı eylem yapılacağı bilgisinin tespit edilmesi üzerine güvenlik güçlerimizce takip ve tarassut çalışmalarına başlanılmıştır. 22 Eyllü’de Mazıdağı ilçemiz Dere Sokak üzerinde 2 terör örgütü mensubunun görülmesi üzerine ‘dur’ ihtarı yapılmış, teröristlerin ihtara uymayarak kaçmaya başlaması üzerine 1 terör örgütü mensubu vurularak etkisiz hale getirilmiştir. Terör örgütü mensubunun yapılan üst aramasında, 1 adet 7.65 milimetrelik tabanca, 8 adet 7.65 milimetrelik tabanca fişeği, 1 adet susturucu ve 1 adet el bombası bulunmuştur. Kaçarak uzaklaşan diğer örgüt mensubunun yakalanmasına yönelik çalışmalar çok yönlü olarak devam etmektedir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.