Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emniyetten darbe girişimi dolandırıcılarına karşı uyarı

Tokat Emniyet Müdürlüğü, darbe girişimini fırsat bilen dolandırıcılara karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.Tokat İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, darbe mensupları ve terör örgütü üyeleri...

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2016 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2016 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tokat Emniyet Müdürlüğü, darbe girişimini fırsat bilen dolandırıcılara karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Tokat İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, darbe mensupları ve terör örgütü üyeleri tarafından, ’adınıza hat çıkarıldı, adınız darbeye karıştı’, ’darbe listenizde adınız var’ gibi söylemlerle operasyon yapılacağını beyan ederek vatandaşlardan para ve altın talebinde bulunan dolandırıcıların ortaya çıktığı kaydedildi. Ayrıca asker veya polis üniforması şüpheli şahısların vatandaşların ikametlerine giderek, ’olağanüstü durumdan dolayı oğlunuzu askere alacağız’, veya ’ikametinizde arama yapacağız’ diyerek hırsızlık veya dolandırıcılık yapmaya çalıştıkları tespit edildiği bildirildi.
Yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi: “İletişim yoluyla dolandırıcılık olaylarının önüne geçilebilmesi, şüpheli şahısların yakalanmaları ve vatandaşlarımızın mağdur olmalarının engellenmesi amacıyla kolluk görevlilerimizce gerekli çalışmalar yapılmakta olup, vatandaşlarımızın böyle bir dolandırıcılık olayı ile karşılaşmaları veya bu yönde herhangi bir duyum almaları halinde hemen 155 polis imdat hattını aramaları ve bu şahıslara itibar etmemeleri hususlarını kamuoyuna saygıyla duyurulur."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.