Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emniyetten bayram öncesi uyarı

Emniyetten Bayram Öncesi Uyarı

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2016 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2016 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emniyetten bayram öncesi uyarı
Samsun Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Kurban Bayramı öncesi vatandaşları dolandırıcılara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Yiğit, Kurban Bayramı nedeniyle Bafra’ya gelen vatandaşlarda yoğunluk yaşanacağı belirtilerek, kalabalık ortamlarda kötü niyetli kişilerin bulunarak bayram coşkusunu suistimal edebileceğini vurguladı. Kurban Bayramı’nın yaklaşması nedeniyle ilçede huzur ve güvenin sağlanması için bir dizi tedbirler alındığını belirten Emniyet Müdürü Yiğit, yankesicilik, sahte paralarla vatandaşların kandırılması, ATM işlemleri sırasında özellikle yaşlıların yardım vaadiyle dolandırılması, çocuk kayıpları, hayır işleme vaadiyle dolandırılma, ziyaretler nedeniyle boş bırakılan evlerden hırsızlık gibi olayların yaşanabileceğine işaret ederek vatandaşların daha dikkatli olmalarını istedi.
Bayram süresince trafik yoğunluğunun yaşanacağını da hatırlatılarak trafik ekiplerinin 24 saat görev yapacağını dile getiren Yiğit, trafik kurallarına uyulması, araçların trafiği engellemeyecek şekilde park edilmesi ve kurallara uymayanların 155 Polis İmdat hattına bildirilmesini talep etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.