Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emniyet teşkilatına modern polis merkezi

Osmangazi Belediyesi, Küçükbalıklı Mahallesi’nde inşa edilecek polis merkezi için İl Emniyet Müdürlüğü ile protokol imzaladı.Osmangazi Belediyesi, depreme dayanıksız olduğu tespit edildiği için boşaltılan Gülbahçe Polis Merkezi’nin...

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2017 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2017 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emniyet teşkilatına modern polis merkezi

Osmangazi Belediyesi, Küçükbalıklı Mahallesi’nde inşa edilecek polis merkezi için İl Emniyet Müdürlüğü ile protokol imzaladı.

Osmangazi Belediyesi, depreme dayanıksız olduğu tespit edildiği için boşaltılan Gülbahçe Polis Merkezi’nin yerine Küçükbalıklı Mahallesi’nde modern bir polis merkezi inşa edecek. Toplam bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olan Küçükbalıklı Polis Merkezi, bodrum, zemin ve 1. kat olmak üzere toplam 3 kattan oluşacak. Temelinin atılmasının ardından 1 yıl içerisinde tamamlanması hedeflenen polis merkezi için yaklaşık 838 bin TL olarak kaynak kullanılacak.

Küçükbalıklı Polis Merkezi’nin inşaatı için Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve İl Emniyet Müdürü Osman Ak arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında Gülbahçe Mahallesi’nde depreme dayanıksız olduğu için boşaltılan polis merkezi binası da Osmangazi Belediyesi’ne devredilecek. Bina yıkılarak, yerine çocuk parkı inşa edilecek.

Başkan Dündar, “Emniyet Müdürlüğü ile Küçükbalıklı Mahallesi’ne polis merkezi binası inşa etmek için protokol imzaladık. Gülbahçe’de bulunan bina depreme dayanıksız olduğu için boşaltıldı. Yerine emniyet teşkilatımız için Küçükbalıklı Mahallemizde 3 katlı modern bir polis merkezi inşa edeceğiz. Küçükbalıklı Mahallesi’ndeki polis merkezi, daha geniş bir bölgeye hitap edecek. İnşa edilecek modern polis merkezi, emniyet teşkilatımızın daha güzel hizmet sunmasına vesile olacak. İmzaladığımız protokol kapsamında Gülbahçe’deki bina tarafımıza devredilecek. Binayı yıkarak yerine çocuk parkı inşa edeceğiz. Bu park ile bölgenin ihtiyacını duyduğu sosyal donatı alanını kazandıracağız” dedi.

Müdür Osman Ak da yaptığı konuşmada, “Bu protokol ile emniyet teşkilatımız güzel bir polis merkezi kazanacak. Yeni merkez ile halkımıza daha güzel bir ortamda daha güzel hizmet vereceğiz. Bursa ve Osmangazi için en güzel şekilde sonuçlanmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.