Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emniyet, teşekkür etmek için polise jest yapan pastaneyi arıyor

Emniyet Genel Müdürlüğü, Polise Yapılan Duygusal Jest Sonrası Basında Çikan Fotoğraf Nedeniyle Pastane Arayışına Girdi.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2016 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2016 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emniyet, teşekkür etmek için polise jest yapan pastaneyi arıyor
Emniyet Genel Müdürlüğü, nereden çekildiği bilinmeyen ancak sosyal medya üzerinde bir pastanenin sipariş fişinde polislere yazılan "Ücretini 15-16 Temmuz tarihinde canlarınızla ve yoğun mesainizle ödediniz. Afiyet olsun" notunu yazan pastaneye teşekkür etmek için arayış başlattı.
15-16 Temmuz’da bir grup FETÖ terör örgütü mensubunun darbe girişimi sonrası 7/24 görev başından ayrılmayan polisleri duygulandıran not nedeniyle Emniyet Genel Müdürlüğü harekete geçti. Darbe girişimi sonrası yorgun olan ve acıkan polisler bir pastane girmiş ve ardından sipariş edilen poğaça, çay ve su personel tarafından verilmiş daha sonra ise polisler hesap istemişti. Masaya gelen sipariş fişini alan polisler "Ücretini 15-16 Temmuz tarihinde canlarınızla ve yoğun mesainizle ödediniz. Afiyet olsun" notunu gördü. Bununla duygulanan polisler bu anı çekip sosyal medyadan paylaşmıştı. Yoğun ilgi gören fotoğraf anında paylaşım rekoru kırarak büyük beğeni topladı.
Emniyet Genel Müdürlüğü basına yansıyan fotoğraf sonrası birimlere yazı gönderdi. Yaşanan bu duygusal fotoğrafın basına yansımasının ardından harekete geçen Emniyet Genel Müdürlüğü tüm il ve ilçe emniyet müdürlüklerinde görevli şubeler ile birimlere yazı gönderdi. Polise gönderilen yazıda şunlar yer aldı:
“20-21 Temmuz 2016 tarihinde sosyal medya üzerinden yayınlanan ve kahraman Türk polislerini duygulandıran pastane fişi konulu haberde yer alan ve aşağıda fotoğrafı bulunan sipariş fişinde ‘Ücretini 15-16 Temmuz tarihinde canlarınızla ve yoğun mesainizle ödediniz. Afiyet olsun’ notunu düşen ve kim olduğu tespit edilemeyen pastane sahibi ile o anı yaşayan meslektaşımıza ulaşılması halinde Emniyet Genel Müdürlüğü’nce teşekkür edilecektir”.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.