Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emniyet Müdürünün Çabası İntiharı Önledi

Giresun’un Güre Mahallesi’nde bir kadın, aracının içinde intihara kalkıştı.Edinilen bilgilere göre, polis eşi olduğu öğrenilen Ö.S. isimli kadın, iddiaya göre eşi ile tartışma yaşadı. Yaşanan tartışma sonucu sinirlenerek yanına...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emniyet Müdürünün Çabası İntiharı Önledi
Giresun’un Güre Mahallesi’nde bir kadın, aracının içinde intihara kalkıştı.
Edinilen bilgilere göre, polis eşi olduğu öğrenilen Ö.S. isimli kadın, iddiaya göre eşi ile tartışma yaşadı. Yaşanan tartışma sonucu sinirlenerek yanına aldığı silah ile evden çıkan genç kadın, aracıyla Güre Mahallesi karşısında bulunan Karadeniz sahil yolu üzerindeki araç park alanına gelerek canına kıymak istedi.
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen güvenlik ekipleri, Ö.S. isimli kadını 30 dakika boyunca ikna etmeye çalıştı. Bir türlü ikna edilemeyen genç kadını olayın olduğu yere gelen İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, megafon yoluyla yaptığı konuşmalar ile ikna etmeyi başardı.
Elindeki silahı polis memurlarına teslim eden genç kadın ile Emniyet Müdürü Uğur Öztürk bir süre konuştuktan sonra olay yerinde hazır bekletilen sağlık görevlileri aracın olduğu alana çağrılarak sinir krizi geçiren genç kadına müdahale etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.