Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emniyet Genel Müdürü Lekesiz, Mardin Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Emniyet Genel Müdürü M. Celalettin Lekesiz incelemelerde bulunmak üzere gittiği Mardin’de Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.Emniyet Genel Müdürü Lekesiz ve beraberindeki heyet incelemelerde bulunmak üzere Mardin Emniyet Müdürlüğünü ziyaret...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emniyet Genel Müdürü M. Celalettin Lekesiz incelemelerde bulunmak üzere gittiği Mardin’de Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.
Emniyet Genel Müdürü Lekesiz ve beraberindeki heyet incelemelerde bulunmak üzere Mardin Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyarette Emniyet Genel Müdürü Lekesiz’e, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Faruk Ünsal ve Daire Başkanları eşlik etti.
İlk olarak teşkilat mensupları ile akşam yemeğinde bir araya gelen Lekesiz, daha sonra İl Emniyet Müdürlüğüne geçerek ildeki genel durum, operasyonlar sonrası alınan tedbirler ve geçici-kalıcı güvenlik noktaları hakkında brifing aldı.
Brifingin ardından Mardin ili genelinde bugün ve gelecekte alınması gereken güvenlik önlemleri ile ilgili olarak kapsayıcı ve detaylı bir toplantıya katılan Emniyet Genel Müdürü Lekesiz, özverili çalışmalarından dolayı Mardin ili genelinde görev yapan polislere ve onlara bu zor dönemlerinde destek olan eş ve çocuklarına teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.