Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emniyet, Atm Farelerini 24 Saat İçinde Yakaladı

Karabük’te önceki gün bir bankaya ait ATM cihazında bir üniversite öğrencisi tarafından fark edilen, kart kopyalama ve şifrelerin tespiti için gizli kamera düzeneğini yerleştiren 3 şahıs yakalandı.ATM cihazı üzerinde kart kopyalama ve...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2016 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karabük’te önceki gün bir bankaya ait ATM cihazında bir üniversite öğrencisi tarafından fark edilen, kart kopyalama ve şifrelerin tespiti için gizli kamera düzeneğini yerleştiren 3 şahıs yakalandı.
ATM cihazı üzerinde kart kopyalama ve şifrelerin tespiti için konulan düzeneğin bulunması üzerine çalışma yapan Karabük Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucu olayın failleri olduğu tespit edilen 3 kişiyi parmak izlerinden yola çıkarak 24 içinde kıskıvrak yakaladı.
Karabük ve Bartın’da aynı yöntemle iş yaptıkları tespit edilen Dursun D., Mustafa S. ve Samet Y. isimli şahsılar Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan, polis ekipleri şahısların evlerinde yaptıkları incelemede ise, olayda kullandıkları malzemeler ile kullanıma hazır boş kredi kartı ve banka kartları da ele geçirdi. Ekipler ilk belirlemelere göre 50 kişinin kartının kopyalandığını tespit etti.
Emniyette sorgusu yapılan 3 kişi daha sonra sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Karabük Adliyesi’ne sevk edildi. Zanlılar adliye girişinde gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.