Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emniyet Amirinin Lise Öğrencisini Feci Şekilde Darp Ettiği İddiası

İzmir'in Torbalı İlçesinde Görevli Bir Emniyet Müdür Yardımcısı, İddialara Göre 16 Yaşındaki Hamza Aksakal'ı Öldüresiye Darp Etti, Ardından Da, "moralim Bozuk Kusura Bakma, Öfkemi Senden Çikardim" Diyerek Özür Diledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2016 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2016 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emniyet Amirinin Lise Öğrencisini Feci Şekilde Darp Ettiği İddiası
İzmir’in Torbalı ilçesinde görevli bir emniyet müdür yardımcısı, iddialara göre 16 yaşındaki öğrenciyi öldüresiye darp etti, ardından da, "Moralim bozuk kusura bakma, öfkemi senden çıkardım" diyerek özür diledi.
Edinilen bilgiye göre, Torbalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Hamza Aksakal (16) ve üç arkadaşı, öğle arasında emniyet müdürlüğünün önünden geçiyordu. Emniyet önündeki duran aracın kendisine yol verdiğini sanan öğrenciler, daha sonra araç hareket edince düşmemek için polis aracına tutundu. İddialara göre bu duruma sinirlenen Torbalı İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı E.M., Hamza Aksakal’ı darp etti. Ne olduğunu anlamayan genç, aldığı darbelerle kanlar içerisinde kaldı. Sonra emniyete götürülen genç, burada da dişi kırılana kadar darp edildiğini öne sürdü. Aksakal, kavganın ardından emniyet müdürünün kendisine dönerek, "Moralim bozuk kusura bakma, öfkemi senden çıkardım, hakkını helal et" dediğini ileri sürdü.
AİLE ŞİKAYETÇİ OLDU
Öte yandan darp edildiği iddia edilen Hamza Aksakal, durumu ailesiyle paylaştı. Arkadaşları ve ailesiyle birlikte hastaneye giden genç, darp raporu alarak şikayetçi oldu. Olayı anlatan Hamza Aksakal, şunları söyledi:
"Öğle arasında okuldan çıkmış yemek yemeğe gidiyorduk. İlçe Emniyet Müdürlüğünün önünden geçerken emniyetin bahçesinden çıkmaya çalışan bir polis aracı bize yol verdi sandık ve yürümeye başladık. Tam o sıra sürücü gaza basınca panik yaptık ve dengemizi kaybettik. Ben kafamı çarpmamak için ellerimle aracın kaputuna tutundum. ’Ulan’ diyerek araçtan inen polis bir şey dememe fırsat kalmadan yumruk attı. Bende ‘biz bir şey yapmadık niye vuruyorsun!’ diye tepki gösterdim. Yakama yapıştı ve beni karakola götürdü. Dişimi kırana kadar yumrukladı. Sonra da iki polis arkadaşını doğuya göreve gönderdiğini söyleyerek ‘Moralim bozuk kusura bakma, öfkemi senden çıkardım, hakkını helal et’ deyip beni serbest bıraktı."
DAYAK YEDİĞİ İDDİA EDİLEN GENCİN AĞABEYİ TEPKİLİ
Aksakal’ın ağabeyi Ahmet Aksakal ise olayın peşini bırakmayacaklarını söyledi. Ağabey Aksakal, yaşanan olaya tepki göstererek, "Şu çocuğun haline bakın. Hem suçlu hem de güçlüler. Neymiş iki arkadaşı doğuya göreve gitmiş ona morali bozukmuş. Her morali bozulan gidip 15-16 yaşında çocukları mı dövecek. Koskoca Emniyet Müdür Yardımcısı üzerindeki üniformaya güvenerek 16 yaşında çocuğu dövmeyi kendine yakıştırabiliyor ise onu vicdanı ve adaletle baş başa bırakıyoruz. Kanuni tüm haklarımızı kullanacağız. Olaydan Kaymakam Aydın Memük’ün de haberi var. İnşallah bu konuda gerekli inceleme yapılır” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.