Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Emlakçıyız' Diyerek Dolandırdılar

Ümraniye’de bir inşaat firması sahibi, kendilerini emlakçı olarak tanıtan ve sahte evrak düzenleyerek arsa satan şüpheliler tarafından dolandırıldı.Olay, Ümraniye’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ümraniye ilçesinde bir inşaat...

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2016 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2016 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Emlakçıyız' Diyerek Dolandırdılar
Ümraniye’de bir inşaat firması sahibi, kendilerini emlakçı olarak tanıtan ve sahte evrak düzenleyerek arsa satan şüpheliler tarafından dolandırıldı.
Olay, Ümraniye’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ümraniye ilçesinde bir inşaat firması sahibi olan M.S. emlak işleriyle uğraştıklarını söyleyen şüpheliler tarafından dolandırıldı. Şüpheliler, sahte evraklarla sahsa Üsküdar ilçesinde bulunan bir noter vasıtasıyla Çekmeköy’de bir arazi sattı. Satışa konu arazinin asıl sahibi olan K.Ç. isimli erkek şahsı adına düzenlenmiş sahte nüfus cüzdanı ile işlem yapan şahsın İ.Y. (66) isimli erkek şahıs olduğu ve H.Ö. (39) ile B.T. (42) isimli erkek şahıslarla ortak hareket ettikleri ortaya çıktı. Bunun üzerine polis ekipleri harekete geçerek şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Şüpheliler polisin yaptığı operasyon sonucu kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan ve aynı gün adli makamlara sevk edilen şüphelilerden İ.Y. ve H.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.