Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emekli Öğretmenin Katili Adliyeye Sevk Edildi

Elazığ’da 76 yaşındaki emekli kadın öğretmeni öldüren zanlı, kasten adam öldürme ve yağma suçlarından adliyeye sevk edildi. Şüphelinin daha önce de birçok kez hırsızlık ve yaralama olayına karıştığı öğrenildi.Olay, önceki...

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emekli Öğretmenin Katili Adliyeye Sevk Edildi
Elazığ’da 76 yaşındaki emekli kadın öğretmeni öldüren zanlı, kasten adam öldürme ve yağma suçlarından adliyeye sevk edildi. Şüphelinin daha önce de birçok kez hırsızlık ve yaralama olayına karıştığı öğrenildi.
Olay, önceki gün Merkez Nailbey Mahallesi Yenice Sokak Erzen Apartmanı No:11’de meydana gelmişti. Yalnız yaşayan 76 yaşındaki emekli öğretmen Afet Çağlıyan, haber alamadığı için evine gelen kardeşi tarafından bıçaklanarak öldürülmüş şekilde bulunmuştu. Polis tarafından yapılan incelemede yaşlı kadına ait bazı ziynet eşyalarının çalındığı belirlenmişti. Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği’nde kurulan özel ekiplerin yaptığı çalışmada kısa süre içerisinde kimliği tespit edilen zanlı Ersan B. (26), sokak ortasında polis tarafından düzenlenen operasyonla yakalanmıştı.
Asayiş Şube Müdürlüğü’nde ifadesi alınan cinayet zanlısı Ersan B.’nin, çok sayıda hırsızlık ve yaralama gibi suçlardan kaydının olduğu belirlendi. Zanlı, kendini savunamayacak kişiyi kasten öldürme ve yağma suçlarından adliyeye sevk edildi. Güvenlik önlemleri altında çelik yelek giydirilerek adliyeye getirilen zanlı, savcılık tarafından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Olay günü evin kapısını tornavida ile açtığını itiraf eden zanlı Ersan B.’nin ifadesinde, “İçeride yaşlı kadını görünce panikleyip bıçakladım, ardından elime geçen bileklik ve telefonu alarak kaçtım. Telefonu yakalanırım diye yolda attım” dediği öğrenildi.
Zanlının çaldığı bilekliklerden birini sattığı, diğerini de satmak isterken polisin takibi sonucu yakalandığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.