Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emekli Öğretmeni Dolandıran Zanlılar Yakalandı

Çanakkale’de kendilerine polis süsü vererek, aradıkları emekli öğretmenin para ve ziynet eşyalarını isteyen 18 yaşından küçük iki kişi jandarma ekiplerince yakalandı.Edinilen bilgiye göre, yaşları 18’den küçük olan İ.Ö ile İ.B.,...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 10:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale’de kendilerine polis süsü vererek, aradıkları emekli öğretmenin para ve ziynet eşyalarını isteyen 18 yaşından küçük iki kişi jandarma ekiplerince yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, yaşları 18’den küçük olan İ.Ö ile İ.B., emekli öğretmen H.G.’yi aradı. Kendilerine polis süsü veren şahıslar, H.G.’ye hesaplarının terör örgütü tarafından ele geçirildiğini, operasyon yapmak için hesaplarındaki para ve ziynet eşyalarını Çanakkale Şehirlerarası Otobüs Terminaline getirmelerini istedi.
Emekli öğretmen H.G, panikle evinde bulunan bin 500 lira ve 11 bileziği alarak otobüs terminaline gitti. Burada çantayı zanlılara teslim eden H.G, daha sonra şüphelenerek durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ekipleri, hırsızlık zanlılarını arama çalışmaları başlattı. Zanlılar Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince Çanakkale- İzmir karayolu üzerinde kıskıvrak yakalandı. Yakalanan zanlılar, jandarma ekiplerine teslim edildi. Karakolda ifadeleri alınan İ.Ö. ile İ.B. Çanakkale Adliyesi’ne sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.