Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emekli Maaşını Çekmeye Giderken Trenin Altında Kaldı

Zonguldak’ta yük ve yolcu trenlerinin kullandığı tünelden yürüyen bir kişi, trenin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Talihsiz adamın cenazesi, kendisine çarpan trene konularak tünelin çıkışına getirildi.Edinilen bilgiye göre olay,...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2016 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ta yük ve yolcu trenlerinin kullandığı tünelden yürüyen bir kişi, trenin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Talihsiz adamın cenazesi, kendisine çarpan trene konularak tünelin çıkışına getirildi.
Edinilen bilgiye göre olay, Kilimli ilçesinde meydana geldi. Çatalağzı beldesinden Kilimli ilçesine yürümek isteyen 60 yaşındaki Eray Memiş, beldeden ilçeye geçişin olduğu tünelden ilerlemeye başladı. Saat 12.00 sıralarında Gökçebey ilçesinden hareket eden yolcu treni, Memiş’in yaya olarak ilerlediği tünele girdi. İddialara göre, korna çalan yolcu treni fren yapmasına rağmen Memiş’e çarptı. Fahri K. ve Sezgin B.’nin kullandığı tren, bir süre sonra durabildi.
Tünelin çıkışına 50 metre kala meydana gelen olayda, Eray Memiş hayatını kaybetti. Memiş’in cenazesi, kendisine çarpan yolcu trenine konuldu. Tünel çıkışında bulunan sağlık ekipleri, trenden indirilen Memiş’in cesedini alarak Atatürk Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırdı. Eray Memiş’in, emekli maaşını çekmek için beldeden ilçeye tren yolunu kullanarak yola çıktığı öğrenildi.
Olay Yeri İnceleme ekipleri de kaza yerine gelerek inceleme başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.