Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emekli ikramiyesini gasp ettiler

Antalya’da emekli bir vatandaşın, hayalindeki evi almak için bankadan çektiği 101 bin TL, 4 kişi tarafından gasp edildi.Olay, saat 11.30 sırasında Gazi Mahallesi Toki Konutları otoparkında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İl Özel İdare’den...

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2016 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2016 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da emekli bir vatandaşın, hayalindeki evi almak için bankadan çektiği 101 bin TL, 4 kişi tarafından gasp edildi.
Olay, saat 11.30 sırasında Gazi Mahallesi Toki Konutları otoparkında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İl Özel İdare’den yeni emekli olan Kenan Erbeyli, 101 bin TL emekli ikramiyesini ev almak için bankaya yatırdı. Aradığı evi TOKİ’den alan Erbeyli, ev sahibine kaparo verdikten sonra eşyalarını taşımaya başladı. Erbeyli, bugün paranın tamamını ev sahibine vermek üzere bir bankanın Kepez şubesinden 101 bin lira çekti. Parayı çantasına koyan Erbeyli, otoparkta 32 PS 113 plakalı hafif ticari aracını park ederken 3 kişinin saldırısına uğradı. Parasını vermemek için uzun süre direnen Erbeyli’nin elinden 101 bin lirasını alan 3 kişi, dışarıda bekleyen 58 BD 657 plakalı otomobille olay yerinden uzaklaştı.
Hemen polisi arayan Erbey’li ise büyük şok yaşadı. Üzerindeki kıyafetleri yırtılan ve boğazında darp izi oluşan Kenan Erbeyli, "Bankadan aldığım evin geri kalan parasını vermek için 101 bin lira çektim. Sanırım beni bankadan itibaren takip etmişler. Tam otomobilimi park ettim parayı alıp eve çıkacakken 3 kişinin saldırısına uğradım. Vermemek için uzun süre direndim ama beni sürükleyip parayı aldılar. Türkçe konuşmuyorlardı. Benim o emekli ikramiyemdi. Evimin borcunu ödemek için çekmiştim" dedi.
4 şüpheli ise bindikleri aracı Gündoğdu Mahallesinde bir ara sokağa bırakıp, ticari araçla kaçtı. Polis, görgü tanığının ifadesi ve güvenlik kameraları kayıtlarından şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Şüphelilerin yabancı uyruklu oldukları ve kent merkezinde bir otelde konakladıklarını belirledi. Polisin olayla ilgili geniş soruşturması devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.