Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emekli Albay Eşini Öldürüp İntihar Etti

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bir emekli albay beylik silahıyla önce eşini öldürdü, ardından da intihar etti.Edinilen bilgiye göre, emekli olduktan sonra Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’da Milli Park Caddesi üzerinde satın aldığı...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bir emekli albay beylik silahıyla önce eşini öldürdü, ardından da intihar etti.
Edinilen bilgiye göre, emekli olduktan sonra Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’da Milli Park Caddesi üzerinde satın aldığı evde eşi 52 yaşındaki Aynur Gökhan ile birlikte yaşamını sürdüren 62 yaşındaki emekli Albay Y. Selehattin Gökhan, dün akşam evinde eşiyle tartışmaya başladı. Daha sonra beylik silahını çıkaran emekli albay Gökhan önce eşi Aynur Gökhan’ı kurşun yağmuruna tutarak öldürdü. Ardından, eline bir kağıt kalem alıp, “Beni annemin yanına gömün" diye not yazan emekli albay, son kalan kurşunu da kendi kafasına sıkarak, intihar etti.
Komşularının silah sesleri üzerine haber vermesiyle olay yerine gelen jandarma ekipleri, emekli albay ve eşinin cesetleriyle karşılaştı. Komşuları, Y. Selehattin Gökhan’ın annesinin iki ay önce vefat ettiğini ve annesi öldükten sonra sorunlar yaşadığını belirterek, olay gecesi eşiyle tartıştığını ve ardından kurşun sesleri geldiğini söylediler. Emekli albay ve eşinin cenazeleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Cumhuriyet Savcılığı cinayet ve intiharla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.