Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

’Elveda’ Deyip İntihar Eden Astsubay Toprağa Verildi

Diyarbakır’da görev yaptığı birliğin lojmanında intihar eden ve hayatına son vermeden önce sosyal paylaşım sitesinden ’Elveda’ mesajı paylaşan Hava Astsubay Başçavuş Murat Bayrakçı, İzmir’in Tire ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.Diyarbakır...

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’da görev yaptığı birliğin lojmanında intihar eden ve hayatına son vermeden önce sosyal paylaşım sitesinden ’Elveda’ mesajı paylaşan Hava Astsubay Başçavuş Murat Bayrakçı, İzmir’in Tire ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Diyarbakır 8. Ana Jet Üst Komutanlığında uzun süredir görev yapan hava Astsubay Başçavuş Murat Bayrakçı (40), kaldığı askeri lojmanda beylik tabancayla intihar ederek yaşamına son verdi. Havacı Astsubay için memleketi İzmir’in Tire ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Tire Lütfi Paşa Camisindeki törende duygu dolu anlar yaşandı. Astsubay Bayrakçı’nın ailesi ve yakınları cenazede gözyaşlarına boğuldu. Astsubayın eşi Gül Deniz Bayrakçı da, cami avlusunda eşinin tişörtüne sarılarak uzun süre ağladı. Cenazeye katılan Bayrakçı’nın silah arkadaşı ve yamaç paraşütçüleri gurubu da son görevini yerine getirdi. 40 yaşındaki evli ve iki çocuk babası hava astsubayın cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine Tire İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Fırat Rıza Cihan, MHP İlçe Başkanı Atakan Duran da katıldı.
SON PAYLAŞIMI ’ELVEDA’ OLDU
Astsubay Murat Bayrakçı’nın intihar etmeden hemen önce sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı not dikkat çekti. Murat Bayrakçı’nın ’Ben yoruldum hayat’ şarkısını paylaştıktan sonra, ’’Sevgili ailem, eşim, çocuklarım ve dostlarım. Sizleri çok sevdim. Hakkınızı helal edin. Bu dünyada var olmak için iyi olmak yetmiyor. Çok çabaladım ama olmadı. Elveda’’ notunu paylaştı. Çevresinde, hayat dolu, pozitif kişiliği ile tanınan talihsiz astsubayı ölüme götüren neden veya nedenlerin araştırıldığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.