Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elleri ve ayakları bağlanarak öldürülen kadın toprağa verildi

Afyonkarahisar’da dün elleri ve ayakları bağlandıktan sonra öldürülen 63 yaşındaki kadın toprağa verildi.Bolvadin ilçesinde dün yaşanan olayda, oğlu ile birlikte aynı apartmanda oturduğu öğrenilen 63 yaşındaki Satı Kan isimli kadın,...

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2016 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2016 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Afyonkarahisar’da dün elleri ve ayakları bağlandıktan sonra öldürülen 63 yaşındaki kadın toprağa verildi.
Bolvadin ilçesinde dün yaşanan olayda, oğlu ile birlikte aynı apartmanda oturduğu öğrenilen 63 yaşındaki Satı Kan isimli kadın, elleri ve ayakları bağlanarak darp edildikten sonra öldürülmüş halde bulunmuştu. Hırsızlık nedeniyle yaşandığı iddia edilen olayda, kadın öldürülürken evden de 100 bin TL’lik altın ve paranın çalındığı öne sürülmüştü. Yapılan otopsi işlemlerinin ardından yaşlı kadının cenazesi, aile üyeleri tarafından alınarak memleketleri olan Çay ilçesine bağlı Karamık Karacaören beldesine getirilerek, sabah saatlerinde burada toprağa verildi.
Olayla ilgili polis tarafından geniş çaplı soruşturma başlatılmıştı. Dün polis ekipleri tarafından yaşlı kadının aile üyelerinin tamamının ifadelerine başvurulurken, şu ana kadar herhangi bir gözaltının olmadığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.