Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eleşkirt’te 2 ayrı trafik kazası: 1 ölü, 12 yaralı

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 12 kişi de yaralandı.Edinilen bilgiye göre, ilk kaza, sabaha karşı Ağrı-Erzurum karayolu Eleşkirt Çiftepınar köyü mevkisinde meydana geldi....

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2016 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2016 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 12 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, ilk kaza, sabaha karşı Ağrı-Erzurum karayolu Eleşkirt Çiftepınar köyü mevkisinde meydana geldi. Sürücü ismi beli olmayan 34 P 4444 plakalı otomobil, plakası belli olmayan başka bir araç ile kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla yapılan ilk müdahalelerinin ardından Ağrı Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Öte yandan, diğer kaza ise Eleşkirt Esentepe Mahallesi üst geçit mevkisinde meydana geldi. Erzurum’dan Ağrı istikametine seyir halinde olan Muhsin Arslan (30) Yönetimindeki 06 NMY 76 plakalı otomobil, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 65 AU 320 plakalı minibüse arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında Hamza (2) Hüseyin (7) Hasan (7) Semra (3) Fadime (41) Hamdullah Taşkın (34) ile sürücü Muhsin Arslan yaralandı. Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla Eleşkirt Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Durumları ağır olan bazı yaralılar Ağrı Devlet Hastanesine sevk edildi. 06 NMY 76 plakalı aracın sürücü Muhsin Arslan ise kaldırıldığı Ağrı Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Her iki kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.