Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elektrikli Bisikleti Bulunan Vatandaşın Sevinci

Adana’da, 4 gün önce aldığı elektrikli bisikleti çalındıktan 2 gün sonra polis tarafından bulunan vatandaş, "Taksitini bile ödemeye başlamamıştım, bisikletim bulununca yeniden almış gibi oldum" dedi.Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesinde...

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2016 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2016 09:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da, 4 gün önce aldığı elektrikli bisikleti çalındıktan 2 gün sonra polis tarafından bulunan vatandaş, "Taksitini bile ödemeye başlamamıştım, bisikletim bulununca yeniden almış gibi oldum" dedi.
Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesinde bir büfede çalışan Ramazan Yüksekyayla, olaydan 4 gün önce işe gidip gelmek için kredi kartıyla 2 bin 800 liraya elektrikli bisiklet aldı. Bisikletle işe gidip gelmeye başlayan Yüksekyayla, 4’üncü günde akşam eve gitmek istediğinde elektrikli bisikletinin yerinde olmadığını fark edince polise başvurdu.
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri başvuru üzerine güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Kamerada iki kişinin gelip birinin gözcülük yaptığı diğerinin ise bisikleti çaldığı belirlendi. Güvenlik kamerasındaki şahısların Bilal S. ile Burhan T. olduğunu belirleyen polis, yaptığı operasyonda zanlıları yakaladı.
Polis, zanlıların ifadesi doğrultusunda elektrikli bisikleti sattıkları yerden alarak Yüksekyayla’ya emniyet müdürlüğünde teslim etti. Yüksekyayla, bisikleti bulunduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "Bisikletimi polis 2 günde buldu. Bugün de teslim etti. Çok mutluyum. Çünkü bisikletimi yeni almıştım. Aldıktan sonra 4’üncü gününde çalındı. Emniyetten Allah razı olsun. Ben büfecilik yapıyorum taksitle 2 bin 800 liraya aldım. Daha taksidini bile ödemeye başlamamıştım. Polisin bisikleti bulup getirmesi bana bisikleti yeni almışım gibi oldu. Emniyete, özellikle hırsızlık büro amirliğine çok çok teşekkür ederim" dedi.
Zanlılar ise sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.