Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elektrikli Bisiklet Tır’a Çarptı: 2 Yaralı

Manisa’nın Akhisar ilçesinde TIR’a çarpan elektrikli bisikletteki 2 genç ağır yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Akhisar Merkez Efendi Mahallesi yeni ring yolunda saat 16.00 sıralarında üzerinde iki kişinin bulunduğu bir elektrikli bisiklet,...

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2016 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2016 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’nın Akhisar ilçesinde TIR’a çarpan elektrikli bisikletteki 2 genç ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Akhisar Merkez Efendi Mahallesi yeni ring yolunda saat 16.00 sıralarında üzerinde iki kişinin bulunduğu bir elektrikli bisiklet, 279/3 sokak üzerindeki ring yolunda seyir halinde bulunan 45 L 0685 plakalı TIR’a çarptı. Kaza sonrası elektrik bisiklette bulunan 17 ve 18 yaşlarındaki 2 genç yol kenarına savrulurken, çevredekilerin 112 ekiplerine haber vermesi sonucu yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı 2 gencin durumunun ağır olduğu bildirilirken olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.
45 L 0685 plakalı TIR sürücüsü ise trafik ekiplerince ifadesi alınmak üzere gözaltına alınırken görgü tanıkları da olay yerinde kaza anını anlattı.
Yapımı yeni tamamlanan ve trafiğe açılan yeni ring yolunda herhangi bir trafik işaret ve cihazlarının bulunmaması vatandaşları tedirgin ederken yeni kazaların olmaması adına çevre sakinleri bir an önce yolun daha donanımlı olmasını istedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.