Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elektriklerinin kesilmesini isteyen köylüler olay çıkardı

Batman’da kaçak kullanamadıkları gerekçesiyle elektriklerinin kesilmesini isteyen, ancak yapılan kesintiyi de protesto eden grubu dağıtmak isteyen bir uzman çavuş, silahının kazara ateş alması sonucu yaralandı.Olay, Kozluk ilçesi Bekirhan...

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2016 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2016 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batman’da kaçak kullanamadıkları gerekçesiyle elektriklerinin kesilmesini isteyen, ancak yapılan kesintiyi de protesto eden grubu dağıtmak isteyen bir uzman çavuş, silahının kazara ateş alması sonucu yaralandı.
Olay, Kozluk ilçesi Bekirhan beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, “kaçak elektrik kullanamadıkları” gerekçesiyle elektriklerinin kesilmesini isteyen belde sakinleri, kesinti üzerine protesto eylemi yaptı. Bir süre sonra olay yerine gelen güvenlik güçleri, toplanan gruba dağılmaları yönünde uyardı. Dağılmayan grup ile güvenlik güçleri arasında gerginlik yaşandı. Güvenlik güçleri, grubu dağıtmak amacıyla havaya ateş açtı. Bu sırada, çevre güvenliğini alan askerlerden bir uzman çavuş ise silahının kazara ateş alması sonucu ayağından yaralandı. Arkadaşlarının yardımıyla hastaneye kaldırılan uzman çavuş, tedavi altına alındı.
Beldede güvenlik güçlerine karşı direnen çok sayıda kişi de gözaltına alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.