Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elektrik Tellerini Kopartan Kamyon Mahalleyi Elektriksiz Bıraktı

İzmir’in Torbalı ilçesine bağlı 7 Eylül Mahallesi’nde, ağır tonajlı kamyonun üzerindeki ağaç dallarının elektrik tellerini koparması sonucu mahalle elektriksiz kalırken, adeta faciadan dönüldü.Edinilen bilgiye göre olay, Torbalı ilçesi...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Torbalı ilçesine bağlı 7 Eylül Mahallesi’nde, ağır tonajlı kamyonun üzerindeki ağaç dallarının elektrik tellerini koparması sonucu mahalle elektriksiz kalırken, adeta faciadan dönüldü.
Edinilen bilgiye göre olay, Torbalı ilçesi 7 Eylül Mahallesi’nde meydana geldi. Zeytin ağacı dalları yüklü 35 TAA 67 plakalı kamyon sürücüsü, seyir halindeyken elektrik kablolarını fark etmedi. Ağaç dallarının kablolara takılmasıyla kablolar koptu. Çevrede büyük korkuya neden olan olay sonrasında bölgeye yetkililer geldi. Polis ve uzman ekiplerin gelmesiyle çevrede güvenlik önlemleri alındı. Kabloların kopmasıyla 7 Eylül Mahallesi’nde bulunan tüm ev ve iş yerlerinin elektriği kesildi. Saatler sonra ise arıza giderilerek ev ve iş yerlerine enerji verildi. Elektrik kablolarının kimseye temas etmemesi ise herkese rahat bir nefes aldırdı.
Olayla ilgili polis ekipleri, kamyon şoförüne cezai işlem uyguladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.