Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elektrik Tellerinden Çıkan Kıvılcım Ormanı Yaktı

İzmir’in Aliağa ilçesinde, Antik Kyme Kenti yolu üzerindeki ormanlık alanda elektrik tellerinden çıkan kıvılcımların neden olduğu düşünülen yangın paniğe neden oldu.Alınan bilgiye göre yangın, Nemport Liman bölgesindeki Antik Kyme...

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2016 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2016 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Aliağa ilçesinde, Antik Kyme Kenti yolu üzerindeki ormanlık alanda elektrik tellerinden çıkan kıvılcımların neden olduğu düşünülen yangın paniğe neden oldu.
Alınan bilgiye göre yangın, Nemport Liman bölgesindeki Antik Kyme Kenti yolu üzerinde ağaçlık alanda çıktı. İddialara göre, elektrik tellerinden çıkan kıvılcımla bir anda yangın başladı. 50 dönümlük, fundalık ve otluk alanda çıkan yangın bir anda büyüdü. Yüksek gerilim hattının hemen yanında çıkan alevler, Nemport Limanı yönüne doğru ilerledi. Yangını fark eden vatandaşlarda hemen durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Menemen Orman İşletme Müdürülüğü’ne ait 5 Arazöz 15 yer ekibi yangına müdahale etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Aliağa Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri de yangına söndürmek için destek oldu. Korkutan yangın, yaklaşık bir saatlik bir çalışmayla güçlükle kontrol altına alındı. Yangın sonrasında 50 dönümlük fundalık ve otluk alanın zarar gördüğü öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.