Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elektrik kablolarına ve eve sıçrayan yangın faciaya neden oluyordu

İzmir’in Bayraklı ilçesinde otluk alanda yangın çıkaran bir kişi az kalsın faciaya neden oluyordu. Rüzgarın etkisiyle bir anda büyüyen yangın önce elektrik tellerine daha sonrada otluk alanın hemen yanında bulunan müstakil eve sıçradı.Yangın...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2016 04:37
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2016 04:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elektrik kablolarına ve eve sıçrayan yangın faciaya neden oluyordu
İzmir’in Bayraklı ilçesinde otluk alanda yangın çıkaran bir kişi az kalsın faciaya neden oluyordu. Rüzgarın etkisiyle bir anda büyüyen yangın önce elektrik tellerine daha sonrada otluk alanın hemen yanında bulunan müstakil eve sıçradı.
Yangın bugün akşam saat 21.00 sıralarında Körfezköy mahallesi 7399/2 sokakta bulunan müstakil bir evde meydana geldi. Edinilen bilgilere ismi öğrenilemeyen bir kişi büyüyen otları temizlemek maksadıyla yangın çıkardı. Rüzgarın etkisiyle kısa zamanda büyüyen yangın elektrik kablolarına ve otluk alanın hemen yanında bulunan müstakil eve sıçradı. Kısa sürede büyüyen yangını gören vatandaşlar durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa zamanda olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek yangını söndürürken, yangın nedeniyle tutuşan elektrik kablolarında patlamalar meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin TEDAŞ’a haber vermesi üzerine olay yerine gelen TEDAŞ ekipleri elektrikleri keserek olası bir facianın önüne geçti. Çıkan yangında müstakil ev tamamen yanarken ölen veya yararlananın olmaması rahat bir nefes aldırdı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.