Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elbistan’da Uyuşturucu Satıcılarına Operasyon: 5 Gözaltı

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı doğrultusunda İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği tarafından uyuşturucu ticaretini önlemek amacıyla gerçekleştirilen...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı doğrultusunda İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği tarafından uyuşturucu ticaretini önlemek amacıyla gerçekleştirilen operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.
Elbistan polisi, uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele kapsamında Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde başarılı bir operasyona imza attı. Konuyla ilgili olarak Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçede uyuşturucu madde sattığı tespit edilen 5 şahısla ilgili soruşturma 22 Ocak 2016’da başladı. Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı doğrultusunda çalışmalarına başladı. Polisin tam 2 ay süren teknik ve fiziki takibi sonucunda Elbistan ilçe merkezinde 5 farklı adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Söz konusu adreslerde yapılan arama ve işlemler sonucunda E.Ç., G.Y., M.A.Ü., E.E. ve S.G. isimli şahıslar, ’uyuşturucu madde imal ve ticareti’ suçundan gözaltına alındı. Şahısların soruşturma kapsamında yapılan ev ve üst aramalarında ise esrar maddesi ele geçirildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılan şüpheliler, Cumhuriyet Başsavcılığı’ndaki sorgularını müteakip tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.