Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elazığ’daki Terör Operasyonunda Gözaltına Alınan Şüpheliler Adliyeye Sevk Edildi

Elazığ’da terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan iki HDP Elazığ Milletvekili adayı ile HDP Eski İl Başkanı ve DBP İl Başkanının da aralarında bulunduğu 8 şüpheli adliyeye sevk edildi.Elazığ İl...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ’da terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan iki HDP Elazığ Milletvekili adayı ile HDP Eski İl Başkanı ve DBP İl Başkanının da aralarında bulunduğu 8 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında önceki gün terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik operasyon yapmıştı. Operasyonda aralarında HDP Elazığ Milletvekili Adayları Türkan Bingöl ile İbrahim Bingöl, DBP İl Başkanı Nafiz Koç, HDP merkez İlçe Başkanı Semra Çelik, HDP eski İl Başkanı Yunus Güneş ile birlikte parti üyelerinin de bulunduğu 8 şüpheli gözaltına alınmıştı.
Şüphelilerin İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi’nde yapılan sorgulamaları tamamlandı. 8 şüpheli, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilerek, adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.