Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elazığ’daki Terör Operasyonunda 3 Şüpheli Tutuklandı

Elazığ’da, PKK/KCK’ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheliden 3’ü tutuklanırken, 1 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.Elazığ Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekipleri, terör...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ’da, PKK/KCK’ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheliden 3’ü tutuklanırken, 1 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
Elazığ Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekipleri, terör örgütü PKK propagandası yaptığı belirlenen aralarında HDP üyelerinin de bulunduğu 4 şüpheliyi önceki gün düzenlediği operasyonla gözaltına almıştı. Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla gözaltına alınarak, İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şüpheliler Ş.B., H.S., A.Y. ve M.K’nin evlerinde yapılan aramada çok sayıda örgütsel doküman ele geçirilmişti.
Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye çıkan şüphelilerden Ş.B., adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. Diğer şüpheliler H.S., A.Y. ve M.K. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.