Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elazığ’daki Terör Operasyonunda 3 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Elazığ’da jandarma ekipleri tarafından terör örgütü PKK’ya yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan HDP Yazıkonak belde teşkilat sorumlusu N.Y.’nin de aralarında bulunduğu 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.Elazığ İl Jandarma Komutanlığı’na...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 10:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ’daki Terör Operasyonunda 3 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi
Elazığ’da jandarma ekipleri tarafından terör örgütü PKK’ya yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan HDP Yazıkonak belde teşkilat sorumlusu N.Y.’nin de aralarında bulunduğu 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Elazığ İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen PKK/KCK ile ilgili bir soruşturma kapsamında dün merkez ve merkeze bağlı Yazıkonak beldesinde eş zamanlı operasyon yaptı. Operasyonda HDP belde teşkilat sorumlusu N.Y., üniversite öğrencileri M.İ. ve P.A. gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler bugün sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Evlerinde örgütsel dokümanların da çıktığı HDP yöneticisi ve iki öğrencinin terör örgütü PKK’ya eleman kazandırmak için örgüt propagandası yaptığı iddia ediliyor.
Operasyonla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.