Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elazığ’daki Saldırıda Yaralanan Polisler Tedavi Altına Alındı

Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde bulunan Bölge Trafik Denetleme Şubesi Amirliğine teröristlerin saldırması sonucu yaralanan 3 polis tedavi altına alındı.Edinilen bilgiye göre, akşam saat 20.15 sıralarında Elazığ, Tunceli, Bingöl üçgeninde...

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2015 23:22
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2015 23:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ’daki Saldırıda Yaralanan Polisler Tedavi Altına Alındı
Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde bulunan Bölge Trafik Denetleme Şubesi Amirliğine teröristlerin saldırması sonucu yaralanan 3 polis tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye göre, akşam saat 20.15 sıralarında Elazığ, Tunceli, Bingöl üçgeninde bulunan Kovancılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şubesi Amirliğine bir araçta bulunan teröristler tarafından roket ve uzun namlulu silahlarla ateş açılmış ve çıkan çatışmada 1’i ağır 3 polis yaralanmıştı.
Yaralanan polisler Kovancılar Devlet Hastanesinde ilk tedavileri yapılmasının ardından Elazığ’a sevk edildi. Yaralı polislerden 2’si ambulanslarla Fırat Üniversite Hastanesi Aciline getirilirken, durumu ağır olan hemen ameliyata alındı. Diğer yaralı polisin durumun ise iyi olduğu öğrenildi.
Öte yandan Tunceli istikametine bir araçla kaçtığı belirlenen teröristlerin ele geçirilmesi için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.
“ROKETLE SALDIRDILAR AMA PATLAMADI"
Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu’da hastaneye gelerek yaralıların durumları hakkında bilgi aldı. Hastane çıkışında açıklama yapan Vali Zorluoğlu, "Kovancılar ilçemizden Bingöl’le gidişte Tunceli yol ayrımındaki Bölge Trafik Amirliğimize terör örgütü mensupları tarafından bir saldırı düzenlendi. Roketle saldırdılar ama roket patlamadı. Onun dışında uzun namlulu silahlarla tarama şeklinde saldırı oldu. Araç içerisinde saldırının yapıldığını değerlendiriyoruz. Konuyla ilgili incelememiz devam ediyor" dedi.
“3 YARALIMIZ VAR 2’SİNİN DURUMU İYİ”
Bölgede operasyonların devam ettiğini de kaydeden Vali Zorluoğlu, "Bu hain saldırı sonucunda da 3 polis memurumuz yaralandı. Bu polislerimizden biri hafif yaralı olduğu için Kovancılar Devlet Hastanesinde tedavisi yapıldı. Bir diğerinin ise kolundan yaralanma var, onun da hayati tehlikesi yok. Bir diğer polisimizin karından yarası vardı, hayati tehlikesi var olarak hastanemize ulaştı. Ameliyata alındı. Doktorların bize verdiği bilgi hayati tehlikesinin devam ettiğidir. Hocalarımız ümitli olarak konuştu, bizde ümitliyiz" diye konuştu.
Güvenlik güçlerinin teyakkuz halinde olduğunu da belirten Vali Zorluoğlu, Elazığ halkının telaş etmemesini istedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.