Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elazığ’daki KCK/pkk Operasyonunda Gözaltı Sayısı 8’e Çıktı

Elazığ’da polisin düzenlediği ve 7 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda gözaltı sayısı 8’e çıktı. Operasyon kapsamında son olarak HDP Elazığ milletvekili adayı Türkan Bingöl gözaltına alındı.Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2016 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2016 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ’da polisin düzenlediği ve 7 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda gözaltı sayısı 8’e çıktı. Operasyon kapsamında son olarak HDP Elazığ milletvekili adayı Türkan Bingöl gözaltına alındı.
Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik sabah saatlerinde birçok adrese eş zamanlı operasyon yapmıştı. Operasyonda, HDP Elazığ milletvekili adayı İbrahim Bingöl, DBP İl Başkanı Nafiz Koç, HDP merkez İlçe Başkanı Semra Çelik, HDP eski İl Başkanı Yunus Güneş ile birlikte aralarında parti üyelerinin de bulunduğu 7 şüpheli gözaltına alınmıştı.
Operasyon kapsamında ilerleyen saatlerde HDP’nin milletvekili adaylarından Türkan Bingöl de gözaltına alındı. Bingöl, sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından ifadesi alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Milletvekili adayı Bingöl, geçtiğimiz yıl da polis tarafından düzenlenen bir operasyonda gözaltına alınmış ve adli kontrol şartı ile serbest kalmıştı.
Operasyonla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.