Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elazığ’da üzerinden 1 dolar çıkan yöneticilerle birlikte 17 kişi tutuklandı

Elazığ’da polisin düzenlediği FETÖ/PDY operasyonunda aralarında üzerlerinden 1’er dolar çıkan örgütün il yöneticilerinin de bulunduğu 17 kişi tutuklandı.Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel...

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2016 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2016 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ’da üzerinden 1 dolar çıkan yöneticilerle birlikte 17 kişi tutuklandı
Elazığ’da polisin düzenlediği FETÖ/PDY operasyonunda aralarında üzerlerinden 1’er dolar çıkan örgütün il yöneticilerinin de bulunduğu 17 kişi tutuklandı.
Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması çerçevesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 7 gün önce Elazığ merkezli Antalya, Bitlis, Kahramanmaraş, Bursa, Malatya, Tunceli, Hakkari ve İstanbul’da 47 adrese eş zamanlı operasyon yapmıştı. Operasyonlarda aralarında dershane öğretmenleri ve iş adamlarının da bulunduğu 20 şüpheli gözaltına alınmıştı. İl Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri tamamlanan 2’si kadın 20 şüpheli, adliyeye sevk edilmelerinin ardından mahkemeye çıktı. Evlerinde yasak yayınlar bulunan ve aynı zamanda 3’ünün üzerinden 1 dolar çıkan örgütün kentteki yönetici pozisyonunda bulunan 17 iş adamı ve dershane öğretmeni tutuklandı. 3 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.
Operasyonla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.