Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elazığ’da PKK operasyonu: 8 şüpheli gözaltına alındı

Elazığ merkez ve 5 ilçede gerçekleştirilen PKK/KCK operasyonunda 8 şüpheli gözaltına alınırken, tüfeklerle birlikte terörist kıyafeti de ele geçirildi. Evlerde yapılan aramada ise FETÖ/PDY ile bağlantılı dokümanların da ele geçtiği...

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2016 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2016 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ merkez ve 5 ilçede gerçekleştirilen PKK/KCK operasyonunda 8 şüpheli gözaltına alınırken, tüfeklerle birlikte terörist kıyafeti de ele geçirildi. Evlerde yapılan aramada ise FETÖ/PDY ile bağlantılı dokümanların da ele geçtiği öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafından terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik il merkeziyle, Karakoçan, Alacakaya, Arıcak, Palu ve Keban ilçelerinde 11 adrese operasyon yapıldı. Eş zamanlı operasyonda kimlikleri belirlenen 11 şüpheliden 8’i gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada 5 adet av tüfeği, 2 adet tabanca, bir adet keskin nişancı tüfeği,1 adet terörist kıyafeti, 5 adet şarjör, 26 adet fişek ele geçirildi.
Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise ”İl merkezi ve 5 ilçede düzenlenen eş zamanlı PKK/KCK operasyonunda 11 şüpheli’den 8’i yakalanmış olup, 3 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam etmektedir. Evlerde Üzerinde terör örgütünü simgeleyen yazılar bulunan kıyafetler, çok sayıda dijital veri ve doküman ile PKK/KCK terör örgütü ve FETÖ/PDY terör örgütü mensuplarınca yoğun olarak kullanılan yayınlar ele geçirilmiştir. PKK/PDY terör örgütüyle, FETÖ/PDY terör örgütü mensuplarınca yoğun olarak kullanılan yayınların bir arada ele geçirilmesi iki örgütün işbirliği açısından dikkat çekici bulunmuştur” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.