Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elazığ’da maskeli soyguncu yakalandı

Elazığ’da hijyen maskesiyle girdiği markette kasiyere silah doğrultarak soygun yapan şahıs yakalandı.Olay, dün 15.00 sıralarında İzzetpaşa Mahallesi Harput Caddesi Hanlar Sokak’ta bulunan bir markette meydana gelmişti. Hijyen maskesi ve şapka...

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2016 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2016 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ’da maskeli soyguncu yakalandı
Elazığ’da hijyen maskesiyle girdiği markette kasiyere silah doğrultarak soygun yapan şahıs yakalandı.
Olay, dün 15.00 sıralarında İzzetpaşa Mahallesi Harput Caddesi Hanlar Sokak’ta bulunan bir markette meydana gelmişti. Hijyen maskesi ve şapka takarak markete giren H.A. (20), kasiyere silah doğrultarak 680 TL alıp kaçmıştı. Olayla ilgili soruşturma başlatan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, şahsın kimliğini belirledi. Hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen H.A., Nail Bey Mahallesi Gazi Caddesi Elliler Çarşısı önünde yakalandı. Üzerinde yapılan aramada bir zarf ve 800 TL para bulunan H.A., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.
Sabıkalı olduğu öğrenilen H.A.’nın emniyetteki ilk ifadesinde, soygundan duyduğu pişmanlık nedeniyle çaldığı parayı fazlasıyla iade etmek için zarfa koyduğu ve markete gitmek üzere yola çıktığında yakalandığını ileri sürdüğü belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.