Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elazığ’da İki Farklı Yerde Çıkan Yangınlar Kontrol Altına Alındı

Elazığ’da öğleden sonra iki farklı yerde de yangın çıktı. Çıkan yangınlar itfaiye ve orman söndürme ekipleri tarafından kontrol altına alındı.Elazığ’da öğleden sonra ilk olarak Harput mahallesinde yangın çıktı. Tarihi Harput...

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2015 21:14
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2015 21:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ’da öğleden sonra iki farklı yerde de yangın çıktı. Çıkan yangınlar itfaiye ve orman söndürme ekipleri tarafından kontrol altına alındı.
Elazığ’da öğleden sonra ilk olarak Harput mahallesinde yangın çıktı. Tarihi Harput mahallesinde otluk alanda başlayan yangın bir anda rüzgarın etkisiyle dağlık alanlara sıçrayıp, civar evlerin bahçelerine sıçradı. Kısa sürede büyüyen yangında İtfaiye ekipleri, TOMA’lar, panzerler ve vatandaşların müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Aynı saatlerde Çalıca Köyü’nde de yangın meydana geldi. Elazığ Belediyesi itfaiye ekipleri ve Orrman Bölge Müdürlüğü ekipleri müdahaleler sonucunda yangın kısa sürede kontrol altına alındı.
Bugün öğle saatlerinde de kent merkezinde Hicret mahallesinde yangın çıkmış 6 ev,1 ahır zarar görmüş ve 30 hayvan telef olmuştu.
Yangınlarla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.