Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elazığ’da "Huzur23" uygulaması

Elazığ’da yapılan ‘Huzur 23’ adlı asayiş uygulamasında bin 731 şahıs sorgulandı.Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü, önleyici tedbirler dahilinde suç işlenmesinin önlenmesi ve kentin asayişini sağlamak amacıyla “Huzur 23" asayiş...

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2017 23:46
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2017 23:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ’da "Huzur23" uygulaması

Elazığ’da yapılan ‘Huzur 23’ adlı asayiş uygulamasında bin 731 şahıs sorgulandı.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü, önleyici tedbirler dahilinde suç işlenmesinin önlenmesi ve kentin asayişini sağlamak amacıyla “Huzur 23" asayiş uygulaması yaptı. Çok sayıda polisin katıldığı uygulamada umuma açık istirahat ve eğlence yerleri denetlenerek, kentin giriş çıkışlarında araçlar kontrol edildi. Uygulamada toplam bin 731 şahıs ve 68 araç sorgulanırken, 9 araca 5 bin 658 TL ceza kesildi, 4 araç trafikten men edildi. Bir araçta 6 gram esrar maddesi ele geçirildi.

İş yerlerine yönelik yapılan denetimlerde ise, 6 iş yerine kimlik bildirimi yapmadan işçi çalıştırmaktan, 3 iş yerine ruhsatsız olarak faaliyet göstermekten, 7 iş yerine sigara içilmesinden, 5 şahsa ise kapalı alanda sigara içmekten 545 TL idari para cezası uygulanırken, bir iş yerine de ruhsatı olmadan nargile içirtmekten idari işlem yapıldığı bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.