Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elazığ’da FETÖ’den 15 kişi tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma çerçevesinde Elazığ’da aralarında örgütün ablalarının da bulunduğu 15 kişi tutuklandı.Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı’nca FETÖ’ye yönelik...

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2016 21:16
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2016 21:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma çerçevesinde Elazığ’da aralarında örgütün ablalarının da bulunduğu 15 kişi tutuklandı.
Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı’nca FETÖ’ye yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde il kadın yapılanması ve aralarında bölge sorumlusu, ev ablası, büyük bölge talebi mesulü, Kredi Yurtlar Kurumu sorumlusu, mütevelli heyeti üyesi, imam, cemaat içerisindeki evlilik işlerini düzenleyen imam ve kadın muhasebe sorumlusu ile bu yapılanmaya finans sağlayan esnafların da bulunduğu toplam 33 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarılmıştı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, Elazığ merkezli 8 ilde 33 adrese eş zamanlı operasyon yapmış, operasyonda 21 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan şüphelilerden 2’si serbest bırakılırken, 19’u ise bugün adliyeye sevk edilmişti. Şüphelilerden 15’i çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 4’ü adli kontrol şartı ile serbest kaldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.