Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elazığ’da derneklere FETÖ operasyonu: 11 gözaltı

Elazığ’da, Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile ilgili bazı derneklere düzenlenen operasyonda, 11 şüpheli gözaltına alındı.Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması...

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2016 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2016 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ’da, Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile ilgili bazı derneklere düzenlenen operasyonda, 11 şüpheli gözaltına alındı.
Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi(TEM) ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri bugün sabah saatlerinde birçok adrese eş zamanlı operasyon yaptı. Operasyonda, OHAL kapsamında Kanun Hükmündeki Kararla kapatılan Köylerimizi ve Köylülerimizi Geliştirme ve Kalkındırma Derneği ile Elazığ Balakgazi Orta ve Yüksek Eğitim Vakfı’na operasyon düzenlendi. Operasyonda, yönetim kurulu üyelerinin aralarında bulunduğu 11 şüpheli gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şüpheliler Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilerek, ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Dün de 8 şüpheli alınmıştı
Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Berk Elazığ Çalışanları Eğitim ve Kültür Dayanışma Derneği’ne yönelik de dün operasyon yapılmıştı. Operasyonda, dernek başkanı A.K. ile başkan yardımcıları ve yönetimde bulunan 8 şüpheli gözaltına alınmıştı.
Gözaltında bulunan şüphelilerin sorguları sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.