Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elazığ’da bomba malzemeleri ile yakalanan 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ'ın Karakoçan İlçesinde Polisin Çalişmasi Sonucu Bomba Yapımında Kullanılan 12 Bidon Gazyağı, Mutfak Tüpleri Ve Örgütsel Dokümanlarla Yakalanan 2 Şüpheli Tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2016 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2016 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ’da bomba malzemeleri ile yakalanan 2 şüpheli tutuklandı
Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde polisin çalışması sonucu bomba yapımında kullanılan 12 bidon gazyağı, mutfak tüpleri ve örgütsel dokümanlarla yakalanan 2 şüpheli tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Karakoçan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK’ya yönelik yaptığı çalışmada, bomba yapımında kullanılmak üzere malzeme temini yapılacağı bilgisine ulaştı. Harekete geçen ekipler, ilçede Peri vadisi mevkisinde belirlenen bir aracı durdurarak şüpheliler V.K. ve A.Y’yi gözaltına aldı. Araçta yapılan aramada PKK’nın bomba yapımında kullandığı 12 bidon gaz yağı, 2 poşet üstüpü bezi ele geçirildi.
Şüphelilerin bağlantılı olduğu M.T’nin evinde de arama yapan polis, çok sayıda örgütsel kitap ve dergi, örgütsel doküman, 4 adet boş mutfak tüpü ile ölen terör örgütü üyelerine ait fotoğraflar buldu.
Adliyeye sevk edilen 3 şüpheli’den M.T. ile A.Y. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.