Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elazığ’da balık tutmak isteyen 2 genç boğuldu

Elazığ’da balık tutmak için baraja giren 20 ve 26 yaşındaki iki arkadaş, suda batarak kayboldu. Kurtarmak için baraja giren ancak başarılı olamayan bir kişi ise arkadaşlarının boğulmasına şahit oldu.Olay, saat 13.00 sıralarında merkeze...

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2016 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2016 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ’da balık tutmak için baraja giren 20 ve 26 yaşındaki iki arkadaş, suda batarak kayboldu. Kurtarmak için baraja giren ancak başarılı olamayan bir kişi ise arkadaşlarının boğulmasına şahit oldu.
Olay, saat 13.00 sıralarında merkeze bağlı Yurtbaşı beldesi Akmezra köyü mevkiinde Keban Barajı Gölü’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, baraja “tor” denilen oltayı sermek için giren Barış Kılınç (26) ile Suat Barutçu (20) suda batmaya başladı. Sonradan arkadaşlarının balık tuttuğu yere gelen ve iki arkadaşının gölde boğulduğunu gören bir arkadaşları da iple birlikte onları kurtarmak için suya girdi. Kendisi de boğulma tehlikesi atlatan, Kılınç ve Barutçu’nun arkadaşı 156’yı arayarak jandarma ekiplerinden yardım istedi.
Bu sırada iki arkadaş suya batarak kayıp oldu. Olay yerine çok sayıda ambulans, jandarma ve Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliğine bağlı dalgıçlar geldi. İki arkadaşın kaybolduğu yere giden dalgıçlar arama çalışmalarına başladı.
Bu sırada gençlerin aileleri ve yakınları olay yerine geldi. Olayı duyan aile yakınları sinir krizi ve fenalık geçirdi.
Sağlık ekipleri ailelere müdahale ederken, iki gencin bulunması için dalgıçların arama çalışması sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.