Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elazığ’da 9 polis daha tutuklandı

Darbe girişimi sonrası başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Elazığ’da 9 polis daha tutuklandı.FETÖ/PDY’nin darbe girişimi sonrasında Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Elazığ Emniyet...

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2016 18:49
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2016 18:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Darbe girişimi sonrası başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Elazığ’da 9 polis daha tutuklandı.
FETÖ/PDY’nin darbe girişimi sonrasında Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Elazığ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri 3 gün önce 60 adrese operasyon yapmıştı. Operasyonda 2 emniyet müdür yardımcısı, 7 şube müdürü, 11 emniyet amiri, 20 komiser ve komiser yardımcısı olmak üzere toplam 60 polis gözaltına alınmıştı. 60 polisten 15’i dün adliyeye sevk edilmiş, 9’u tutuklanmış 6’sı ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı.
Bugün adliyeye sevk edilen komiser yardımcıları ve polis memurlarının aralarında bulunduğu 15 şüpheli mahkemeye çıktı. Şüphelilerden 9’u tutuklanırken, 6’sı adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Toplamda 18 polisin tutuklandığı operasyon kapsamında İfadeleri süren aralarında emniyet müdürleri ve amirlerinin de bulunduğu 30 şüpheli ise yarın ve sonraki gün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.