Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elazığ’da 15 polis daha adliyeye sevk edildi

Elazığ’da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 60 polisten 15’i daha adliyeye sevk edildi.FETÖ/PDY’nin darbe girişimi sonrasında Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı’nın...

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2016 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2016 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ’da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 60 polisten 15’i daha adliyeye sevk edildi.
FETÖ/PDY’nin darbe girişimi sonrasında Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri 3 gün önce 60 adrese operasyon yapmıştı. Operasyonda 2 emniyet müdür yardımcısı, 7 şube müdürü, 11 emniyet amiri, 20 komiser ve komiser yardımcısı olmak üzere toplam 60 polis gözaltına alınmıştı. 60 polisten 15’i dün adliyeye sevk edilmiş, 9’u tutuklanmış 6’sı ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı.
Gözaltında kalan 45 polisten 15’i daha bugün adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilenler arasında polis memurları ve komiser yardımcılarının olduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.