Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elazığ saldırısı ile ilgili Diyarbakır’da 5 şüpheli gözaltına alındı

Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısı ile ilgili yürütülen soruşturma çerçevesinde Diyarbakır’da yapılan operasyonda, 5 şüpheli gözaltına alındı.Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne, 18...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2016 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2016 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısı ile ilgili yürütülen soruşturma çerçevesinde Diyarbakır’da yapılan operasyonda, 5 şüpheli gözaltına alındı.
Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne, 18 Ağustos’ta PKK’lı teröristlerce bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısında, 3 polis şehit olmuş, aralarında sivillerin de bulunduğu 217 kişi yaralanmıştı. Patlama ile ilgili yürütülen soruşturma çerçevesinde, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, kentteki çeşitli adreslere operasyon düzenlendi. Operasyonda, saldırıyla ilgilerinin olduğu değerlendirilen 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne gönderildi.
Saldırı ile ilgili yürütülen soruşturma çerçevesinde geçtiğimiz hafta da Diyarbakır’da bir şüpheli gözaltına alınmış, şüphelinin saldırıdan önce Elazığ Emniyet Müdürlüğü çevresinde keşif yaptığı ileri sürülmüştü.
Saldırı ile ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.