Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğünde 152 personel açığa alındı

Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından yapılan darbe girişi sonrasında Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli 152 personel açığa alındı.Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ’da da 15...

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2016 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2016 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından yapılan darbe girişi sonrasında Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli 152 personel açığa alındı.
Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ’da da 15 Temmuz FETÖ/PDY ile ilgili soruşturmalar sürüyor. Soruşturma kapsamında daha önce 3 öğretmenin açığa alındığı Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevden alma sayısı 152’ye ulaştı. Bakanlık ve valilik kararıyla açığa alınan 152 personel arasında bulunanların çoğunluğunun öğretmen olduğu öğrenildi.
Öte yandan İl Müftülüğü’nde 3 din görevlisi, Ticaret İl Müdürlüğü’nde 1 mühendis, Aile ve Sosyal politikalar İl Müdürlüğü’nde görevli bir avukat ile 1 ayniyet saymanı da görevden uzaklaştırıldı.
Daha önce de, İl Emniyet Müdürlüğü’nden 190, İl Jandarma Komutanlığı ile Deftardarlık’tan 6’şar, Fırat Üniversitesi’nden 4 personel görevden alınmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.