Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

El Freni Çekilmeyen Otomobil Kahvehane Önünde Oturanlara Çarptı

Çorum’un Kargı ilçesinde bir süpermarketin önünde el freni çekilmeden bırakılan otomobil, kahvehane önünde oturanlara çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre, Kargı ilçesinde Atatürk Caddesi üzerinde bir süpermarketin...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 19:45
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 19:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çorum’un Kargı ilçesinde bir süpermarketin önünde el freni çekilmeden bırakılan otomobil, kahvehane önünde oturanlara çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Kargı ilçesinde Atatürk Caddesi üzerinde bir süpermarketin önüne otomobilini park eden N.K., iddialara göre el frenini çekmeden otomobilinden inerek uzaklaştı. Bir süre sonra hareket eden otomobil, geri geri gelerek önce kahvehane önünde park halinde bulunan başka bir otomobile, ardından da kahvehane önünde oturmakta olan H.Ö. (76) ve H.K.’ya (52) çarptı. Kazada yaralanan H.Ö. ve H.K., ambulansla Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan H.Ö., Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Sürücü N.K. ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Amirliği’ne götürülürken, kaza yapan araç bulunduğu yerden kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.